Ενεργειακά Προϊόντα

Προϊόντα Πέλλετ
 
Ηλεκτρική Ενέργεια
 
Φυσικό Αέριο & Υγραέριο
 
Πετρέλαιο
 
Εξαρτήματα Εξοικονόμησης
 

 ecoboiler 6

 

ecoboiler logo

 

 

 

 

 

Ηλεκτρικός λέβητας

Ο ηλεκτρικός λέβητας ecoboiler σας εξασφαλίζει θέρμανσης και ζεστό νερό χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χώρο, εύκολα, γρήγορα, καθαρά και οικονομικά. Δεν απαιτήται ιδιαίτερος χώρος για την τοποθέτησή του. Για  πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο

210 988 16 16 ή στείλτε email στο info@ecoboiler.gr

 

wilo_Stratos1

Κυκλοφορητές υψηλής απόδοσης

Οι κυκλοφορητές υψηλής απόδοσης είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι απο έξυπνα κυκλώματα που ρυθμίζουν τις στροφές του κυκλοφορητή με βάση την αντίδραση του δικτύου (πίεση) και ενδείκνυται για δυναμικά μεταβαλλόμενα κυκλώματα όπως αυτά της θέρμανσης με θερμοστατικές κεφαλές ή με αυτονομία αφού έχουν την δυνατότητα να μεταβάλλουν την παροχή ή το μανομετρικό βάση των αισθητηρίων τους και του έξυπνου προγραμματισμού τους. Η εξοικονόμηση σε ενέργεια που μπορεί να προκύψει απο την χρήση τους είναι σημαντική ενώ και η κυκλοφορία του δικτύου είναι ομαλότερη χωρίς θορύβους ή κρύα σώματα.

Όλη την σειρά κυκλοφορητών υψηλής απόδοσης των Wilo και Grundfos θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ecopowermarket.gr σε καταπληκτικές τιμές.

Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που δείξατε στα προϊόντα μας στο περίπτερό μας, στην έκθεση “Οικονομική Θέρμανση” στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου ΤΑΕ KWON DO.