Φυσικό αέριο και υγραέριο

Η θέρμανση με φυσικό αέριο και υγραέριο προσφέρει μεγάλη οικονομία, ευκολία στην χρήση και εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ώς αέρια καύσιμα πραγματοποιούν καλύτερη και καθαρότερη καύση. Επιπλέον απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

αέριο - υγραέριο

Στην περίπτωση του φυσικού αερίου δε χρειάζεται να το παραγγείλετε ή να είστε σε ετοιμότητα για την παραλαβή του και πληρώνετε πάντα μόνο όσο καταναλώνετε, ενώ και τα τιμολόγια είναι πολύ ανταγωνιστικά ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.)

Σε περιοχές όπου το φυσικό αέριο δεν είναι ακόμη διαθέσιμο ή δεν είναι δυνατή η εγκατάστασή του υπάρχει η δυνατότητα χρήσης υγραερίου σε δεξαμενές ή συστοιχίες φιαλών με δυνατότητα εύκολης μετατροπής σε φυσικό αέριο αργότερα εάν είναι επιθυμητό.

Επιπλέον η χρήση του φυσικού αερίου και υγραερίου είναι η ιδανική λύση για την πλήρη αυτονόμηση της θέρμανσης και των ζεστών νερών χρήσης.
Με ξεχωριστό ρολόι – παροχή για κάθε διαμέρισμα και με την εγκατάσταση μιας επιτοίχιας μονάδας λέβητα αερίου ξεμπερδεύεται απο διαπληκτισμούς με τους γειτόνους και πληρώνεται για θέρμανση μόνο όταν εσείς την χρειάζεστε τις ώρες που εσείς θέλετε.

Βρείτε σχετικές επιλογές εδώ

Εξοικονομείστε χρήματα με μετατροπή της παλιά σας εγκατάστασης πετρελαίου σε αέριο με απλή αντικατάσταση του καυστήρα. Διατηρώντας την εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης και αντικαθιστώντας απλός τον καυστήρα θα απαλλαγείτε απο το άγχος του πετρελαίου και το υψηλό του κόστος.

Ζητήστε μας προσφορά εδώ

Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ακριβείς μετρηση της ποσότητας του αερίου όπως ακριβώς γίνεται και για τις καταναλώσεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ ενώ και η πληρωμή των λογαριασμών του φυσικού αερίου πραγματοποιείται μετά την κατανάλωσή του.

Το υγραέριο και ακόμη περισσότερο το φυσικό αέριο είναι απο τα πιο καθαρά και λιγότερο ρυπογόνα καύσιμο. Η χρήση τους συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Δεν περιέχει ενώσεις του θείου που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.