Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας Energy On-Line

Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας

H Scneider Electric, καταξιωμένη στο χώρο της ενέργειας και των λύσεων εξοικονόμησης, παρουσιάζει την εφαρμογή Energy Operation Online.

H εφαρμογή, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας κατάλληλο τόσο για βιομηχανίες, όσο και για πολυσύνθετα κτίρια.

Η εφαρμογή παρέχει κάτι περισσότερο από λύσεις για HVAC, κατανάλωσης αερίου και πετρελαίου, έλεγχο πρόσβασης, διαχείριση βίντεο ασφαλείας, έλεγχο φωτισμού και εξοικονόμηση ενέργειας.
Η προσέγγισή στα συστήματα κτιρίων απλοποιεί τα ενσωματωμένα πολλαπλά συστήματα και έτσι επιτυγχάνεται η διαχείριση των εγκαταστάσεων ολόκληρης της επιχείρησης.
Με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιείται λιγότερη ενέργεια, ενισχύεται η ασφάλεια, επιταχύνονται οι χρόνους απόκρισης, διατηρείται το βέλτιστο περιβάλλον στο χώρο ΚΑΙ στο πέρασμα του χρόνου εξοικονομούμε έως και 30% στο κόστος λειτουργίας.

schneider-logo

schneider energy management

 

 

 

 

 

 

Μέσα από εύχρηστες και ευέλικτες οθόνες και αναλυτικά γραφήματα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε κατανάλωση της επιχείρησής σας, σε πραγματικό χρόνο.

Παρακολουθήστε το κόστος, την κατανάλωση, τους ρύπους, την θερμοκρασία, την ενεργειακή ανάλυση οποιουδήποτε μεμονωμένου σημείου ή και συγκεντρωτικά.

Παρακολούθηση όλων των στοιχείων σε πραγματικό χρόνο, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου όλο το 24ωρο μέσω της web εφαρμογής, ή και της εφαρμογής για

κινητά τηλέφωνα.

energy operation online energy operation online iphone

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω ενημερωτικά videos:

 


Επικοινωνήστε μαζί μας, για περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή Energy Opereation OnLine.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 988 16 16 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας :